God Jul & Gott Nytt År!

CSAB uppgraderar fibernätet i Sölvesborg

Vi är nu i Sölvesborgsområdet och utför en del kontroller samt uppgraderar bredbandsnätet inom Sölvesborgs Kommun. Vi tackar vår beställare Sölvesborgs Energi för uppdraget och förtroendet.

CSAB uppgraderar bredbandsnäten på skolor inom Karlskrona Kommun.

Vi har tillsammans med vår uppdragsgivare Affärsverken Karlskrona AB fått möjligheten att uppgradera skolorna inom Karlskrona Kommun med fibernät. Vi tackar vår beställare Affärsverken Karlskrona AB för uppdragen.

Fler IoT-tjänster installeras inom Karlskrona Kommun

CSAB installerar fler IoT-tjänster inom Karlskrona-området. Vi är fn igång med att sätta upp olika typer av sensorer för dagens- och morgondagens IT-tjänster. Vi tackar vår beställare Affärsverken Karlskrona AB för möjligheten och uppdragen.

CSAB bygger ut bredbandsnätet inom Ronneby-området.

Vi är nu i Ronneby-området och bygger ut fiber näten ytterligare. Vi är ödmjukt tacksamma för uppdragen och förtroendet. Vi tackar vår beställare Ronneby Miljö & Teknik AB för beställningen.

CSAB bygger ut bredbandsnätet inom Karlshamns Kommun

Vi har fått möjligheten att bygga ut fibernätet för bredband till flera lägenhetsområden inom Karlshamns Kommun. Vi tackar vår beställare Karlshamn Energi AB för uppdraget och förtroendet.

Fibernätsutbyggnad inom Ronneby området

Vi är nu och bygger ut fibernätet ytterligare inom Ronneby Kommuns område samt installerar bredbandskunder. Vi tackar vår uppdragsgivare Ronneby Miljö & Teknik AB för förtroendet och uppdraget.

CSAB installerar IoT-tjänster

Vi har påbörjat med installationer inom sk. Närståendestöd som är en ganska ny tjänst inom IoT och vi utför nu installationer inom Karlskrona området. Vi tackar vår beställare Th1ng AB för uppdragen och förtroendet.

CSAB bygger ut fibernätet samt installerar bredbandskunder inom Karlskrona-området.

CSAB bygger ut fibernätet samt installerar bredbandskunder inom Karlskronaområdet. Vi tackar vår beställare Affärsverken Karlskrona AB för uppdraget och förtroendet.

CSAB bygger ut bredbandsnätet inom Karlshamns området

Vi är nu och bygger ut bredbandsnätet ytterligare inom Karlshamns Kommuns område, på flera orter. Vi tackar vår beställare Karlshamn Energi AB, för förtroendet och beställningarna.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Vi inom CSAB önskar våra kunder, leverantörer, samarbetspartners och vänner en God Jul och ett Gott Nytt År.

STORT TACK alla kunder, leverantörer och samarbetspartners för ett mycket gott och utvecklande samarbete under året ! Nu när detta året går mot slutklämmen, så tänkte vi också från oss på CSAB, att önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt år !