God Jul & Gott Nytt År!

Utbyggnad av fibernät inom Karlshamns Kommun

Vi bygger nu ut fibernätet inom Karlshamns Kommun mellan tekniknoder. Vi tackar vår beställare Karlshamn Energi AB för förtroendet och uppdraget.

CSAB uppgraderar bredbandsnät i Karlskrona.

Vi är nu i Karlskrona-området och uppgraderar bredbandsnät i lägenhetshus från kopparkablar till fiberbaserat bredbandsnät. Vi tackar vår beställare Affärsverken Karlskrona AB för förtroendet och uppdraget.

God Jul och Gott Nytt År!

När vi nu närmar oss slutet av året, så vill vi inom CSAB passa på önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Ett extra stort tack till alla våra kunder, samarbetspartners samt leverantörer för ett mycket bra samarbete under det gångna året.

CSAB installerar fastighetsnät i Karlskrona

CSAB uppgraderar bredbandet från kopparnät till ett modernt fibernät i lägenheter inom Karlskrona området. Vi tackar vår beställare Affärsverken Karlskrona AB för uppdraget och förtroendet.

CSAB uppgraderar fibernätet i Sölvesborg

Vi är nu i Sölvesborgsområdet och utför en del kontroller samt uppgraderar bredbandsnätet inom Sölvesborgs Kommun. Vi tackar vår beställare Sölvesborgs Energi för uppdraget och förtroendet.

CSAB uppgraderar bredbandsnäten på skolor inom Karlskrona Kommun.

Vi har tillsammans med vår uppdragsgivare Affärsverken Karlskrona AB fått möjligheten att uppgradera skolorna inom Karlskrona Kommun med fibernät. Vi tackar vår beställare Affärsverken Karlskrona AB för uppdragen.

Fler IoT-tjänster installeras inom Karlskrona Kommun

CSAB installerar fler IoT-tjänster inom Karlskrona-området. Vi är fn igång med att sätta upp olika typer av sensorer för dagens- och morgondagens IT-tjänster. Vi tackar vår beställare Affärsverken Karlskrona AB för möjligheten och uppdragen.

CSAB bygger ut bredbandsnätet inom Ronneby-området.

Vi är nu i Ronneby-området och bygger ut fiber näten ytterligare. Vi är ödmjukt tacksamma för uppdragen och förtroendet. Vi tackar vår beställare Ronneby Miljö & Teknik AB för beställningen.

CSAB bygger ut bredbandsnätet inom Karlshamns Kommun

Vi har fått möjligheten att bygga ut fibernätet för bredband till flera lägenhetsområden inom Karlshamns Kommun. Vi tackar vår beställare Karlshamn Energi AB för uppdraget och förtroendet.

Fibernätsutbyggnad inom Ronneby området

Vi är nu och bygger ut fibernätet ytterligare inom Ronneby Kommuns område samt installerar bredbandskunder. Vi tackar vår uppdragsgivare Ronneby Miljö & Teknik AB för förtroendet och uppdraget.

STORT TACK alla kunder, leverantörer och samarbetspartners för ett mycket gott och utvecklande samarbete under året ! Nu när detta året går mot slutklämmen, så tänkte vi också från oss på CSAB, att önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt år !