CSAB bygger ut bredbandet till fler villor i Ronnebyområdet

Vi har fått förmånen och möjligheten att bygga ut bredandet till villor i sydvästra delarna inom Ronnebyområdet. Vi är nu och bygger ut bredbandet i områdena Väbynäs och i Bustorp. Vi tackar vår beställare Ronneby Miljö & Teknik AB för uppdraget.

Bredbandsutbyggnad till fler fastigheter i Karlshamn

Nu har vi fått möjligheten att bygga ut bredbandet till fler fastigheter i Karlshamn. Nu är det Norreports- och Gustavsborgs-området som får tillgång till dagens och morgondagens bredbandstjänster via fiberbaserat bredband. Vi tackar vår beställare Karlshamn Energi för uppdraget.

CSAB söker fler medarbetare!

Vi har en fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster inom bredbandssidan, så vi söker nu efter fler bredbandstekniker i Karlshamn, Ronneby, Karlskrona och Växjö.

CSAB bygger bredbandsnät till villor i Karlshamn

Vi har nu fått förmånen att bygga ut bredbandsnätet i Karlshamn ytterligare. Vid detta tillfället så är det de boende i Prästslättsområdet som inom kort får möjlighet till dagens- och morgondagens teknik tjänster via fiberbaserat bredband. Vi tackar vår beställare Karlshamn Energi AB för beställningen och förtroendet.

Bredband till Holmsjö

Nu bygger vi även upp fiberbaserat bredbandsnät till villor och företag i Holmsjö-området. Vi tackar vår uppdragsgivare och beställare Affärsverken Karlskrona AB för förtroendet och uppdraget.

Företagarna på besök hos CSAB

På kvällen den 3-maj, så hade vi besök av Företagarna. Det var en trevlig och solig kväll, där vi visade och berättade om vad vi inom CSAB arbetar med. Intresset var stort i denna kväll och kvällen avrundades med korvgrillning. TACK ALLA för en lyckad kväll hos oss på CSAB

CSAB bygger bredbandsnät i Rottne

Vi har fått möjligheten att bygga ut bredbandsnätet för villaområden i Rottne. Under våren-sommaren får de boende i Rottne tillgång till dagens- och morgondagens bredbandstjänster via fiberbaserat bredband. Vi tackar vår beställare Wexnet AB för beställningen och förtroendet.

Utbyggnad av bredbandsnät till fastigheter i Ronneby.

Vi är nu och bygger ut bredbandsnätet med fiber till villor inom Ronneby-området.  Inom kort, så kommer vi att påbörja med installation samt driftsättning för kunderna i området. Vi tackar vår beställare Ronneby Miljö & Teknik AB för förtroendet och uppdraget.

Bredbandsutbyggnad i Mörrum

Vi är nu och bygger ut bredbandet ytterligare till villor i Mörrum. Nu är det fastigheter i utkanten av de centrala områdena, som under våren-försommaren får tillgång till dagens- och morgondagens bredbandstjänster via fiber. Vi tackar vår beställare, Karlshamn Energi AB för förtroendet och uppdraget.

Utbyggnad av bredband till villor i Ronneby

Vi har nu fått möjligheten att bygga ut fibernätet ytterligare i Ronnebyområdet. Vi är fn i villaområden och bygger upp fibernät samt installerar bredband till fastigheter i området. Vi tackar vår uppdragsgivare Ronneby Miljö & Teknik AB för att vi fått förtroendet och möjligheten att få utföra uppdraget.